Skip to main content

Wie kan er lid worden ?

Lidmaatschap van Zonta Club Brussel Zavel staat voor iedereen open, jonger dan 55 jaar. We vragen wel dat je professioneel actief bent in een leidinggevende functie of in een zelfstandig beroep. Je woont of werkt in de omgeving van Brussel hoofdstad. Wat we van jou verwachten is eigenlijk samen te vatten in één woord: commitment. Inzet voor onze projecten en aanwezigheid bij onze avonden op elke derde dinsdag van de maand.

Wat kost het ?

Als lid van Zonta Club Brussel Zavel betaal je een contributie van € 225,- per jaar. Van deze bijdrage dragen we een bedrag af aan Zonta International, een percentage wordt besteed aan goede doelen en een deel aan gezamenlijke activiteiten. Voor onze maandelijkse bijeenkomsten met diner en spreker betalen we gemiddeld € 50,- per maand. Naast deze financiële bijdrage vragen we ook tijd. Allereerst natuurlijk tijd om elkaar te leren kennen op onze club avonden. Maar nog belangrijker is wellicht de tijd die we besteden aan onze projecten.

Ik wil lid worden !

Heb je interesse in lidmaatschap van Zonta Brussel Zavel? Mail ons een korte motivatie waarom je lid zou willen worden. We verwachten geen uitgebreide cv, maar eerder inzicht in je achtergrond en waar je interesses liggen. Onze ledencommissie neemt dan contact met je op om een afspraak te maken. Aarzel niet ons te bevragen! We nodigen je daarna uit om vrijblijvend drie bijeenkomsten bij te wonen. Hebben we beiden een goed gevoel? Dan word je geïnstalleerd als nieuw lid van Zonta Club Brussel Zavel. Interesse om ons team te versterken en uw talenten in te zetten om de Zonta missie uit te dragen? Contacteer ons!