Skip to main content

Beste vrienden van de Zonta

Zontaclub Brussel Zavel wil graag promotie maken voor een nieuw product, ontsproten uit een brainstorm van het nieuwe bestuur tijdens de Corona lockdown.

Kijken

Kijkt u even naar het bijgevoegde promofilmpje : 2 mondmaskers spelen er de hoofdrol en deze maskers zijn er ook voor u en andere Zontaleden en hun vrienden. De mondmaskers zijn in België vervaardigd, tweelagig en van topkwaliteit. Op verzoek sturen wij er u twee op.

Bestellen

U kan deze bestellen voor de prijs van 15 euro voor de twee mondmaskers, ofwel via uw club, ofwel individueel per mail aan Zontaclub Brussel Zavel ter attentie van de clubvoorzitter op zontabrusselzavel (at) gmail.com, met vermelding van het aantal mondmaskers, het leveringsadres en ofwel de naam van de CLUB ofwel JE EIGEN NAAM. Na betaling van het totaalbedrag op het rekeningnummer BE85 3630 0182 0206, BIC BBRUBEBB op naam van ZONTA Club Brussel Zavel zullen de maskers u worden toegestuurd. Bestellen kan tot 30 september 2020 en de indicatieve levertijd is 14 dagen na betaling.

Vertellen

Wij vragen u: stuur het filmpje met de info door naar al uw leden en hopelijk beleeft u bij het bekijken van het filmpje er evenveel plezier aan als wij bij het maken ervan. Door de aankoop van de maskers draagt u bij tot de bescherming van uzelf, familieleden en vrienden tegen Covid 19, tot de naamsbekendheid van Zonta, een mooie internationale organisatie, en tot de lokale Projecten van Zontaclub Brussel Zavel voor het verbeteren van de situatie en het statuut van de vrouw.

Zontaclub Brussel Zavel dankt u voor uw medewerking en uw steun !!